By Lima in Haarlem

By Lima in Haarlem

Laatst was ik een weekend in Haarlem, dus daar moest natuurlijk een leuk restaurantje uitgeprobeerd worden. Uiteindelijk koos ik voor een lunch bij By Lima, wat een groot succes was! Ik geniet nog steeds na van de toast met muhammara. ;)

Ontbijt & lunch

Iedere dag van de week kun je bij By Lima terecht voor ontbijt, lunch, borrel en high tea. Omdat er veel vega(n) en glutenvrije opties zijn, vindt iedereen er wel iets lekkers op de kaart. De opties op het menu wisselen trouwens regelmatig, dus het is ook leuk om er vaker terug te komen. Verder wordt er zo min mogelijk met suikers en e-nummers gewerkt, dus als je gezond uit eten wilt, zit je hier goed. Daarmee bewijst By Lima hoe enorm lekker gezond(er) eten kan zijn!

Taartjes

By Lima staat ook bekend om de heerlijke taartjes die ze maken. Veel ervan zijn vegan en glutenvrij, sommige bevatten bovendien geen geraffineerde suikers. Bijvoorbeeld de ‘Nuts about Pecan’, die je op de foto ziet, is een heerlijk vegan, suikervrij taartje – en past perfect bij Food Maar Dan Goed!

lima4

Gezellige hotspot

Met een ruim terras in het centrum van Haarlem, bevindt By Lima zich ook nog eens op een hele leuke locatie. Eigenlijk heeft By Lima alles wat je zoekt: een vrolijk interieur, aardige bediening, leuke zitplekken én uiteraard heel lekker eten! De drankjes zijn wel wat aan de dure kant, maar dat wordt weer gecompenseerd door goed geprijsde ontbijt- en lunchgerechten. Al met al een toffe hotspot, die je zeker niet mag missen als je Haarlem bent!

lima3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *