Cake of KEEK?

Cake of KEEK?

Zeg eens eerlijk, wat klinkt lekkerder: een doodgewoon plakje roombotercake of ambachtelijke, biologische chocoladetaart? Ik zou in ieder geval voor het tweede kiezen. Voor onder andere zo’n chocoladetaart kun je terecht bij KEEK in Utrecht.

Lunchroom

Aan de Twijnstraat kun je bij KEEK genieten van een heerlijke lunch of een ontbijtje. Met een ruim aanbod aan huisgemaakte broodjes, quiches en ander lekkers, zit er voor iedereen iets bij. Voor wie niet kan kiezen zijn er de KEEK lunch en KEEK ontbijt, waarbij je van alles wat krijgt. KEEK is daarom een ideaal plekje om af te spreken met familie of vrienden. Naast goed eten staat gezelligheid er centraal – mensen die zich afzonderen op hun laptop hebben ze hier liever niet.

De Keuken van KEEK

Een paar stappen bij de lunchroom vandaan zit de eetwinkel/bakkerij van KEEK. Ook hier is alles 100% biologisch en vers. Je kunt er onder andere hele taarten, tosti’s en brood kopen, maar ook rustig genieten van een kopje koffie. Ga er eens langs voor een heerlijk broodje – om mee te nemen of om direct daar op te eten!

Foto: Quiche met een heerlijke salade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *