De beste focaccia’s van Utrecht

De beste focaccia’s van Utrecht

Aan de Utrechtse Hardebollenstraat vind je Life’s a Peach, een focacceria die inmiddels iets meer dan een jaar bestaat. De eigenaresse komt uit de Italiaanse streek Ligurië, waar het klassieke recept voor focaccia is ontstaan. Niet gek dus, dat je bij Life’s a Peach de lekkerste focaccia’s van Utrecht haalt!

peach3

Art & food

Uiteraard kun je niet alleen maar focaccia’s eten bij Life’s a Peach – de vitrine ligt ook vol met gebakjes en huisgemaakte limonades. Doordat Life’s a Peach geen vaste menukaart heeft, wisselen de smaken vaak. Zo kunnen zelfs de vaste klanten steeds nieuwe dingen proberen! Naast eten kun je ook kunst en kleding kopen, gemaakt door lokale ondernemers. De meubels in het restaurantje zijn bovendien door de eigenaresse zelf gemaakt.

peach2

Plantaardig

Het gehele menu van Life’s a Peach is veganistisch. Omdat ze ook niet-vegans willen aantrekken, staat het niet in koeienletters op de menukaart. Toch is het eten bij Life’s a Peach een goed voorbeeld van het feit dat je niets hoeft te missen als je plantaardig eet!

Afhalen

De heerlijke focaccia’s, gebakjes, sappen en koffie kun je ook to-go meenemen. Ideaal als je trek hebt, maar geen hele maaltijd voor jezelf wilt koken. Voor slechts €3,50 haal je namelijk al een groot stuk focaccia bij Life’s a Peach!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *