De Vegetarische Toko

De Vegetarische Toko

Sinds ongeveer 3 maanden geleden is Den Haag een volledig vegetarische hotspot rijker, namelijk de Vegetarische Toko! Ideaal voor wie Indonesische vleesgerechten wél heel lekker vindt/vond, maar geen vlees wil eten.

Vega saté en rendang

Wie denkt dat vega Indonesisch vast niet veel smaak heeft, heeft het helemaal mis. Het is super knap hoe ze bij de Vegetarische Toko vleesgerechten hebben weten na te maken zonder dat het minder lekker is. Zo is er vega kipsaté en babi ketchap inclusief het vetrandje van ‘normale’ buikspek. Ook de vega rendang en smoor doen niet af voor de originele versies met vlees. Dus zelfs als je wel vlees eet, geniet je sowieso van een uitgebreide rijsttafel van de Vegetarische Toko. Verder hebben ze verrassende dag-specials en heerlijke tempeh- en groentegerechten.

Lokale ondernemers

De Vegetarische Toko is geen grote, internationale keten, maar een klein familiebedrijfje waar heel veel liefde in wordt gestopt – en dat proef je! Ondanks dat ze hun restaurantje startten aan het begin van de lockdown, loopt de Vegetarische Toko hartstikke goed. Dat kan ook niet anders, want de eigenaren Max en Ina zijn vol enthousiasme hun zaak begonnen. Je kunt nu eten afhalen of laten bezorgen. Zeker eens doen!

2 Replies to “De Vegetarische Toko”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *