Eetdagboek 4

Eetdagboek 4

Het is al weer een tijd geleden (augustus 2020!) dat ik voor het laatst deelde wat ik eet op een dag, dus het werd tijd voor een vierde eetdagboek. Deze dag had ik niet veel in huis en at ik voor lunch wat restjes, dus normaal eet ik meer in de middag. Verder geeft het wel een goed beeld van wat ik zoal eet. En zoals altijd de disclaimer: ik ben geen diëtist en iedereen heeft andere behoeftes, dus het is niet mijn bedoeling om te vertellen wat jij zou moeten eten. Dit is slechts een voorbeeld van maaltijden en snacks die je zou kunnen proberen! :)

07:00 – Ontbijt

Toen ik wakker werd, at ik een half bakje à 250g perzik-sojayoghurt van Alpro met muesli.

08:00 – Ontbijt

Het tweede deel van mijn ontbijt bestond zoals gewoonlijk uit een bak havermout met banaan, lijnzaad, maanzaad, hagelslag met hazelnoot en pindakaas. Vaak doe ik er ook één of twee dadels doorheen, maar die waren op.

12:15 – Lunch

Deze salade bestond uit de laatste restjes groente uit de koelkast en wat smaakmakers: ijsbergsla, komkommer, lente-ui, sojasaus, amandelen, gebakken uitjes, chilivlokken, zeekraalzilt en zwarte peper.

14:45 – Snack

Door meetings had ik nu pas tijd voor een snack, dus nam ik meteen een dubbele. Een heerlijk groentesapje met rijstwafels en geroosterde erwten van Bites we Love .

17:30 – Avondeten

Zelfs ik heb niet altijd zin om te koken. ;) Deze keer probeerde ik de plantaardige kant-en-klaar maaltijd chili sin carne van Iglo. Eindoordeel: best lekker en een goede portie. Ik had best veel honger, dus ik vergat om een foto te maken.

20:00 – Snack

Na een korte workout en een wandeling van een uur nam ik nog een Nakd reep en een kiwi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *