Favorieten: Augustus 2020

Favorieten: Augustus 2020

Yes! Weer een nieuw overzicht met vijf van mijn favoriete food producten. Inclusief een paar all-time favourites en nieuwe ontdekkingen. Koop jij deze ook wel eens?

Proper corn

Dit is absoluut een van mijn favoriete snacks! De popcorn van Proper bevat geen boter (en is daardoor geheel plantaardig) en minder zout. Er is zelfs een variant met cacaopoeder, die trouwens veel lekkerder is dan je misschien verwacht! En sinds kort heeft Proper ook een paar lekkere smaken chips, al blijft deze licht gezouten popcorn wat mij betreft het best.

Max’s organic mints

Heb je wel eens proberen te ontcijferen wat voor ingrediënten er allemaal in kauwgom zitten? Gelukkig bestaan er gezondere alternatieven zonder gekke toevoegingen, zoals de biologische kauwgom van Max’s. De gembersmaak is goed pittig – die vind ik het lekkerst.

Biologische wraps

Tortillawraps zijn nog zo’n product waar normaal veel e-nummer in verwerkt zitten. Hoewel wraps ook makkelijk zelf te maken zouden moeten zijn, is het bij mij al meerdere keren mislukt… Ik ga zeker nog eens proberen, maar tot die tijd vind ik de kant-en-klare bio wraps een goede oplossing. Alleen jammer dat ze erg klein zijn.

Lijnzaad

Het ziet eruit als vogelvoer, maar lijnzaad is ook voor mensen heel gezond! Zeker bij een vegetarisch of veganistisch dieet is het eten van lijnzaad een goed idee, omdat het onder andere omega-3 bevat. Deze grote verpakking is tevens niet duur, slechts €1,99 voor een zak waar je maanden mee vooruit kunt.

Maïzena

Maïszetmeel is een natuurlijk verdikkingsmiddel, wat handig is als je zelf sauzen of taarten maakt. Koop wel altijd biologische maïzena, anders is er een grote kans dat het genetisch gemanipuleerd is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *