Favorieten: Juni 2020

Favorieten: Juni 2020

Ook deze maand geef ik je weer een inkijkje in welke producten ik graag eet. Behalve de Pulled Oats, had ik deze producten nog niet eerder geproefd. Lees hieronder wat ik ervan vond!

AH Cacao-Pindapasta

Onlangs kwam Albert Heijn met een nieuwe, gezondere soort chocopasta. Eén variant is op basis van pinda, de ander (die ik proefde) bevat ook wat hazelnoot. Helaas bevatten deze chocopasta’s wel toegevoegde suikers, al zijn het er lang niet zo veel als in Nutella. Voor af en toe is het dus een prima alternatief, maar ik ga dit niet dagelijks eten. En mocht je jezelf afvragen of je met de chocopasta kunt bakken: jazeker! Ik maakte er frambozenbrownies mee.

Seamore Seaweed chips

Seamore maakt verschillende producten op basis van zeewier, wat ik heel tof vind! Deze chips smaken naar nachos, maar zijn wel een stuk gezonder: helemaal top dus.

Pulled Oats

Ik schreef al eerder over Pulled Oats, maar was toen in eerste instantie niet heel erg fan van deze vleesvervanger. Inmiddels weet ik de Pulled Oats een stuk meer te waarderen, want het hoge eiwitgehalte en het feit dat er geen soja in is verwerkt maken dit echt een goed product. Toch blijf ik van mening dat de smaak vrij flauw is, maar als je genoeg smaakmakers in je maaltijd gebruikt is dat geen probleem.

5th Season Fruit

In plaats van fruit dat overblijft weg te gooien, kun je het ook drogen en later als snack eten. En dat is precies het doel van 5th Season Fruit. Met name de gedroogde ananas vond ik heel lekker (staat niet op de foto). Je kunt gedroogd fruit ook gebruiken als topping op je ontbijt of salade. Onthoud wel dat vers fruit altijd beter is! Door fruit te drogen blijven voornamelijk de suikers over.

Upfront bar

20g eiwitten per reep is niet mis! Een goede reep voor na een hele intensieve workout of een lange duurtraining dus. Helaas ben ik alleen niet zo’n fan van de structuur (te hard en te plakkerig). Toch is het wel een goede tip voor als je door je eiwitreserves heen bent na het sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *