Favorieten: Mei 2020

Favorieten: Mei 2020

Zoals je inmiddels gewend bent, heb ik deze maand weer een overzichtje van een aantal goedgekeurde producten gemaakt! Sommige heb je waarschijnlijk al in mijn Instagram stories voorbij zien komen, maar hier geef ik nog wat meer uitleg over waarom ik zo’n fan ben. :)

Spirulina

De alg spirulina is mega gezond, omdat deze B12, magnesium, calcium, ijzer, eiwitten, vezels en nog veel meer vitaminen en mineralen bevat. Daarnaast is het spirulinapoeder van Superfoodies biologisch. Af en toe een theelepel door je smoothie of ontbijt is dus een goed idee. Het tarwegraspoeder van Superfoodies gebruik ik ook vaak in smoothies.

Clearspring seeveg crispies

Deze zeewier snack is flinterdun maar heel lekker. Het voordeel van dit merk is dat het biologisch is en minder zout en olie bevat dan sommige andere merken met nori-snacks. Een aanrader dus!

Nakd repen

Het vinden van kant-en-klare, gezonde, plantaardige tussendoortjes is best lastig. Gelukkig bieden de repen van Nakd een oplossing, want ze bestaan enkel uit fruit en noten. Wel zijn ze vrij duur en bevatten de repen aardig wat suikers door het gebruik van gedroogd fruit.

Clipper cold water infusers

De nieuwe home-made ijsthee trend vind ik top! Toch bevatten veel van dit soort ‘cold infuse’ theeën meer siroop dan thee. Bij Clipper is dit niet het geval, want de ingrediëntenlijst bestaat voor namelijk uit echte kruiden. Bovendien is deze ijsthee cafeïnevrij.

Chikko golden milk

Ik schreef al eerder een blog over deze biologische kurkumamix, die ik gebruik door smoothies, havermout en zelfs rijst. Je kunt er dus veel meer mee dan alleen golden milk maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *