Fresh, organic & meat-free: FOAM

Fresh, organic & meat-free: FOAM

Er zijn steeds meer vega(n) restaurants en lunchrooms te vinden in veel Nederlandse steden – zo ook in Den Haag! FOAM is er al een tijdje, want sinds 2015 kun je hier terecht voor het lekkerste en duurzaamste eten.

Ontbijt & lunch

Van 09:00 tot 16:30 is FOAM geopend voor ontbijt en lunch. En niet zomaar een ontbijt of lunch, maar een volledig plantaardige gemaakt met verse, biologische producten (vandaar ook de naam). Ik proefde de zoete aardappel salade en speculaas pannenkoekjes. Beide gerechten zijn een absolute aanrader! De salade zit vol groenten en met een goede portie walnoten erdoor is het zeer verzadigend. Vooral de vegan karamelsaus bij de pannenkoeken smaakte naar meer, zeker in combinatie met de kruidige speculaassmaak van de pannenkoeken. Verder bevat de drankkaart van FOAM een aantal originele drankjes, zoals een iced hazelnoot latte en warme appelsap met kaneel: perfect voor de aankomende winter. Dus ben je in Den Haag, ga dan zeker eens bij FOAM langs om op te warmen!

Catering

Naast lunch en ontbijt vind je bij FOAM ook de taartjes van SharpSharp en zelfgemaakte taarten zoals carrot cake. Wanneer je van een lekker kopje thee houdt, zit je bij FOAM eveneens goed. Maar bovenop alles wat er in de lunchroom te vinden is, kun je FOAM ook naar jou laten komen door middel van catering.

Nieuwe locatie

Vanaf 1 november 2019 opent FOAM een tweede locatie, waar workshops en lezingen gegeven zullen worden met betrekking tot duurzaam, plantaardig koken. Ook is de nieuwe locatie aan de Boomsluiterkade af te huren. De eerste workshop die er zal plaatsvinden op 16 november gaat over kruidengeneeskunde en wordt natuurlijk afgesloten met een heerlijke FOAM-lunch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *