Het yoghurtparadijs Yoghurt Barn

Het yoghurtparadijs Yoghurt Barn

Een perfect plekje voor ontbijt, lunch, high tea of eigenlijk iedere gelegenheid die vraagt om heerlijke yoghurt: de Yoghurt Barn. Inmiddels zitten er Yoghurt Barns in 10 verschillende Nederlandse steden – je kunt er niet meer omheen!

Zelf samenstellen

Wanneer je een Yoghurt Barn binnenstapt, zie je de toonbank vol lekkere toppings. Je kunt kiezen voor een aantal vaste specials óf helemaal zelf bepalen wat je door je yoghurt wilt. Hoewel er ook genoeg minder gezonde toppings tussen zitten (bastognekoekjes, brownie, kaneelsuiker), kun je ervoor kiezen om met fruit en noten toch een supergezond bakje yoghurt samen te stellen. Verder kun je kiezen uit magere yoghurt, frozen yoghurt, magere kwark en lactosevrije/veganistische opties. Met glutenallergieën en andere dieetwensen wordt op verzoek eveneens rekening mee gehouden. Eigenlijk kan iedereen dus bij de Yoghurt Barn terecht – zelfs als je niet van yoghurt houdt! De barn toast en overnight oats zijn ook zeker aan te bevelen!

Yoghurt barn1

Leuke sfeer

Wie weleens in een Yoghurt Barn is geweest, weet dat er een knusse huiskamersfeer heerst waar veel mensen naartoe komen om gezellig bij te kletsen, te genieten van yoghurt en zelfs om te werken/studeren. Dus ben je je werkplek of thuis zitten even zat, dan kun je altijd bij de Yoghurt Barn terecht. Daarnaast vind je de Yoghurt Barn foodtruck op verschillende toffe foodtruck festivals en een stand in de Amsterdamse Foodhallen.

Biologisch en transparant

Bij de Yoghurt Barn staan eerlijke, duurzame producten bovenaan het prioriteiten lijstje. De yoghurt is daarom biologisch en alle gerechten zijn vegetarisch. Verder zijn de barns zo klimaatvriendelijk mogelijk ingericht (denk aan: LED-verlichting, groene stroom, FSC-hout, enzovoorts). Hoewel de to go-verpakkingen waarin je jouw yoghurt mee kunt nemen wel recyclebaar zijn, zijn de meeneembekers nog steeds van plastic. Waarom dat zo is, wordt heel duidelijk uitgelegd: de bekers moeten doorzichtig zijn en aan allerlei eisen voldoen. Daardoor is er helaas nog geen plasticvrij alternatief gevonden. Uiteraard zijn ze daar wel naar op zoek.

Yoghurt barn2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *