Nutrifoodz super supplementen

Nutrifoodz super supplementen

Aan smoothies, havermout en baksels voeg ik graag wat extra kruiden en poeders toe (zoals spirulina, tarwegras of plantaardige eiwitten), maar vanaf nu ook Nutrifoodz producten! De poeders van Nutrifoodz kun je gebruiken als voedingssupplement om wat extra vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Ben je benieuwd waarom ik fan ben en samenwerk met dit superfoodmerk? Lees dan deze blog en probeer Nutrifoodz zelf uit met de code “FOODMAARDANGOED20” voor 20% korting!

Duurzaamheid

De producten van Nutrifoodz zijn niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de planeet. Alles is volledig plantaardig en een deel van de winst wordt gedoneerd aan herbeplantingsprojecten. Inmiddels zijn er dankzij Nutrifoodz al 13.000 bomen geplant via Justdiggit. En doordat alle supplementen lang houdbaar zijn, wordt voedselverspilling ook zo veel mogelijk voorkomen.

Verschillende smaken met veel ingrediënten

Qua superfoodpoeders zijn er de Red Juice, Gold en Greens Detox. Deze zijn allemaal gezoet met een klein beetje stevia en bevatten verder poeder van veel verschillende soorten groenten, fruit, kruiden en paddenstoelen extract. De Red Juice gebruikte ik door de havermout en is lekker zoet! De Gold daarentegen is wat zachter en ideaal om Golden milk (kurkuma latte) te maken, wat je helpt om goed te slapen. De Greens Detox heb ik nog niet geproefd, maar de ingrediëntenlijst belooft veel goeds. Door de hoeveelheid ingrediënten kun je deze poedermixen niet zomaar zelf namaken en krijg je in één portie een enorme verscheidenheid aan voedingsstoffen binnen. Verder heeft Nutrifoodz onder andere een mix voor Proteïne brood – en die is dus helemaal vegan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *