Restaurant Hummus

Restaurant Hummus

Dit toffe restaurant in Delft en Den Haag serveert de lekkerste Mediterraanse en Midden-Oosterse gerechten, waaronder uiteraard hummus. Met vriendelijke bediening, kleurrijke gerechten en een knus interieur is Hummus een ware hotspot.

Het menu

Op de kaart van Hummus staan allerlei heerlijke dipjes die je met verse, huisgemaakte pita’s kunt eten. Ook hebben ze verschillende grotere gerechten zoals shakshuka en tajine. Het leukste is om een proeverijtje te bestellen, zodat je van allerlei gerechten een beetje kunt proberen. Hoewel alles in kleine bakjes geserveerd wordt, zijn de gerechten machtiger dan ze lijken.

Geschikt voor vega(n)s

Vlees ga je bij Hummus niet vinden, wat het een uitermate geschikte plek voor vega’s maakt. Veel gerechten zijn bovendien volledig plantaardig (of met kleine aanpassingen plantaardig te maken). De smaak is er zeker niet minder om, zoals alle hummus fans weten.

Echt een feestje

Wil je na het eten misschien nog uitgaan? Of heb je gewoon zin in een lekker drankje? Bestel dan een frisse cocktail. Als je iemand anders blij wilt maken met eten van Hummus, kun je trouwens ook een cadeaukaart geven of wat meenemen dankzij de take-away service. Maar de restaurants zijn superleuk ingericht, dus ga er ook zeker eens lekker zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *