Vegan pasta carbonara

Vegan pasta carbonara

Tegenwoordig zijn er zo veel vlees- en zuivelvervangers dat je geen dieren meer nodig hebt voor een heerlijk bord pasta carbonara. Het recept vind je hieronder en geloof me: de spekjes lijken net echt! Ze ruiken zelfs hetzelfde als spekjes van een varken.

Ingrediënten voor 4 personen:

1 pak Vivera spekjes

400g volkoren pasta (bijvoorbeeld spaghetti)

350g biologische champignons of paddenstoelenmix

1 courgette

2 teentjes knoflook

200 ml AH soja keuken of AH haver keuken

Peterselie naar smaak

Bereiding

Breng een pan water aan de kook en kook de pasta daarin volgens de verpakking gaar. Roerbak tegelijkertijd de spekjes en groenten. Voeg de soja- of haver-room toe aan de groenten en mix de afgegoten pasta er goed doorheen. Zo simpel is het. Eet smakelijk!

carbonarak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *