Visburrito’s
Dit recept onstond heel spontaan: ik gooide wat groenterestjes bij elkaar met vis en deed dat in een wrap, wat super lekker bleek te zijn! De smaakmaker in dit recept is gemalen zwarte peper, dus dat heb je waarschijnlijk al in huis. :)
Ingrediënten voor 4 personen:
1 1/2 courgette
1 aubergine
2 prei
500g zoete aardappel
500g witvis (pangasius of kabeljauw)
8 volkoren wraps
100g crème fraîche
Zwarte peper naar smaak
Bereiding
Kook de zoete aardappel en snijd de overige groenten in stukjes. Bak de vis met wat peper gaar en voeg daarna de groenten toe. Snijd de zoete aardappel ook in stukjes en bak deze nog kort mee. Besprenkel de wraps met een beetje water en warm ze ieder 15 seconde op in de magnetron. Laat zowel de wraps als de vulling een beetje afkoelen, zodat de crème fraîche niet smelt als je deze op de wraps smeert. Strooi flink wat gemalen zwarte peper over de vulling en schep deze vervolgens in de wraps, die je als een burrito dichtvouwt. Eet smakelijk!