Wildgroei in Delft

Wildgroei in Delft

Inmiddels al een paar maanden geleden was ik op een mooie zonnige dag in Delft samen met @ann_livingstyle. Super leuk om Ann in het echt te ontmoeten na heel veel contact op Instagram én natuurlijk tof om weer een nieuw restaurant te testen. Mijn tip: ga ook eens lunchen bij Wilgroei als je in Delft bent! Waarom? Dat lees je hieronder.

Klein familiebedrijf

Wildgroei wordt gerund door een moeder en haar dochter. Ze begonnen met een foodtruck maar hebben nu een vaste lunchroom in het centrum van Delft. Op tien minuten lopen van het station vind je het knusse restaurant, waar zo veel mogelijk met eerlijke, lokale producten gewerkt wordt. Verder hangt er een relaxte sfeer in het restaurantje en is het eten niet duur.

Plantaardig

Het menu van Wildgroei is volledig plantaardig en verandert met de seizoenen mee. Zo dronk ik er in de zomer een heerlijke, frisse limonade met lavendel, terwijl er ‘s winters vooral warme dranken op het menu staan. Bovendien zijn de ingrediënten waar mogelijk onbewerkt en kun je zelfs raw gerechten bestellen. Uiteraard zijn er ook glutenvrije opties.

Afhalen en bezorgen

Ondanks het feit dat de horeca geen op dit moment geen gasten mogen ontvangen, ben je nog steeds welkom om eten af te halen bij Wildgroei. Ook worden maaltijden in Delft bezorgd. Omdat ik heerlijk heb geluncht bij Wildgroei en ik zeker een keer terugkom om een taartje te proberen, raad ik het absoluut aan om er eten te bestellen (of om er over een tijdje lekker op het terras te gaan zitten!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *