All-you-can-eat vegaparadijs Rozey

All-you-can-eat vegaparadijs Rozey

Rotterdam zit vol met vega(n) hotspots en sinds een aantal maanden is Rozey daar één van! Natuurlijk moest ik dit restaurant even testen en het is meer dan goedgekeurd – daarom deze blogpost over Rozey. :)

Kleine gerechtjes

Bij Rozey bestel je (net als in een tapasrestaurant) twee kleine gerechtjes per ronde. Zoals je in de titel al hebt kunnen lezen, kun je een onbeperkt aantal rondes eten en drinken voor een vaste prijs. Zelf ging ik voor maar liefst 7 rondes, waarin alle gerechtjes onwijs lekker waren! Alleen de veganistische tiramisu als toetje zou ik geen tweede keer nemen. Behalve dat vond ik het eten bij Rozey echt heerlijk! Ieder gerechtje heeft weer totaal andere smaken en ingrediënten, terwijl je daar niet bijzonder veel voor betaalt. Een all-you-can-eat en -drink diner bij Rozey kost je namelijk €32,50.

rozey2k

Helemaal vegetarisch

Bovendien zijn alle gerechtjes bij Rozey vegetarisch en veel daarvan ook nog veganistisch. Toch zul je vlees, vis en kaas geen moment missen wanneer je bijvoorbeeld de gefrituurde puntpaprika, poké bowl of geroosterde pompoensalade proeft. Mijn favoriete gerecht was de carpaccio van knolselderij met een heerlijke vegan truffeldressing. I like it! Rozey is ook zeker een goed restaurant om een vleeseter mee naar toe te nemen om hem/haar te overtuigen dat de plantaardige keuken enorm veel te bieden heeft.

rozey4k

Veel keuze

De kaart van Rozey bestaat uit maar liefst 53 gerechtjes, dus die kun je nooit allemaal in één avond proberen. Ik zou best nog eens terug willen om wat dingen te proeven waar ik de eerste keer niet aan toe ben gekomen, maar doordat Rozey een vast menu heeft zou ik er niet regelmatig gaan eten. Wanneer er een keer een vernieuwde kaart komt, kunnen ze me echter zeker weer verwachten!

rozey5k

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *