Altijd een goed ontbijt met MyMuesli

Altijd een goed ontbijt met MyMuesli

Een van mijn favoriete food-momenten is altijd wanneer er een pakketje vol met MyMuesli producten wordt bezorgd. Behalve dat MyMuesli de lekkerste muesli van Nederland (en Duitsland, waar het vandaan komt) is, zijn alle producten ook nog eens helemaal biologisch. Zowel de muesli, havermout en granola, als de plantaardige melk, thee en mueslirepen bevatten uitsluitend biologische ingrediënten.

Handig probeerpakket

Voor nieuwe klanten heeft MyMuesli probeerpakketten voor alle producten die ze aanbieden. Vaak zijn er leuke acties waarbij je zo’n probeerpakket of een doos muesli gratis krijgt bij je aankoop. Zo ontvang je bij je bestelling vaak korting op je volgende portie muesli of granola. Van de muesli en havermout zijn tevens handige to go verpakkingen, waarbij je enkel wat melk of yoghurt hoeft toe te voegen voor een supersnel ontbijtje.

Foto: mijn voorraad muesli, havermout, thee, een zelf samengestelde mix en to-go ontbijtjes

Zelf mixen

Het leukste aan MyMuesli is misschien nog wel dat je helemaal zelf je muesli kunt samenstellen. Dat kan makkelijk zijn als je allergieën of speciale dieetwensen hebt. Ook kun je door zelf je muesli te mixen bepalen hoe veel ingrediënten je toevoegt en dus hoe duur jouw muesli wordt. Met de muesli mixer kun je ook de bestaande mueslivarianten eenvoudig aanpassen. Hoe ideaal is dat?!

Winkels

In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk zijn inmiddels een aantal MyMuesli winkels waar je gratis een hapje van verschillende soorten muesli en havermout kunt proberen. Een aantal jaar geleden was er ook een pop-up store in Utrecht, maar deze is helaas al weer een tijdje weg. Voorlopig zul je je muesli dus online moeten bestellen (of even een tripje naar onze oosterburen moeten maken) tot er hopelijk een échte MyMuesli winkel in Nederland geopend wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *