Easy curry 2.0
Heb je dit super makkelijke recept met gele curry al eens gezien? Ik heb er een nieuwe versie van gemaakt met deze keer groene curry. De Easy curry 2.0 komt wat dichter in de buurt van een originele Thaise groene curry. Heerlijk warm comfort food dus! Ben je niet zo’n fan van groene curry? Probeer anders een keer pindakaascurry. Hieronder vind je in ieder geval het recept, ik hoop dat het jou net zo goed smaakt!
Ingrediënten voor 4 porties:
200g zilvervliesrijst of volkoren basmatirijst (of gestoomde Tilda lime-coriander rijst)
400g Thaise groentemix
70g groene curry pasta (van Fairtrade Original)
200 ml kokosmelk
200g vegan kipstukjes (bijvoorbeeld van de Vegetarische Slager)
Sap van een halve limoen
Optioneel: handje verse koriander
Optioneel: kleine rode peper
Bereiding
De bereiding van dit recept is zo makkelijk, dat het bijna geen zin heeft om het uit te schrijven. ;) Kook de rijst gaar en roerbak de groenten met de kipstukjes in een wokpan. Zodra de groenten gaar zijn, voeg je de curry pasta en kokosmelk toe. Roer nog een paar minuten door op laag vuur. Doe de rijst bij de groenten en voeg limoensap en eventueel koriander plus rode peper toe. That’s all!