Favorieten: Februari 2020

Favorieten: Februari 2020

Februari is altijd een korte maand, dus het al weer tijd voor mijn tweede blogpost met favorieten van de maand. Kende jij deze producten al? Zo niet, dan raad ik het zeker aan om ze eens te proberen. ;) Enjoy!

Mister Kitchen’s falafel burgers

Of dit nou grote falafelballen zijn of kleine burgers maakt niet uit, de falafelburgers van Mister Kitchen’s zijn in ieder geval lekker! Ze zijn leuk als borrelhapje op een klein broodje of bij avondeten. Met name de Thaise variant past goed bij rijstgerechten en zowel die als de original is sojavrij.

Puro vegan pesto

Hoewel pesto heel makkelijk zelf te maken is, is het ook wel fijn als er een goede kant-en-klare versie bestaat. Daarom probeerde ik deze pesto zonder kaas – echt een aanrader! Er zit veel meer smaak aan dan aan de AH huismerk pesto (waarschijnlijk omdat er meer basilicum in zit). Je betaalt er iets meer voor, maar dat proef je dan ook. Wil je toch liever zelf je pesto maken? Klik dan hier voor een recept.

Jimini’s high protein pasta

Als een 3-gangen insecten diner je wat te ver gaat, maar je wel interesse hebt ik het eten van insecten, kun je de pasta van Jimini’s proberen. Door pasta te maken van insectenmeel, bevat deze extra veel eiwitten. Verder is er basilicum in verwerkt, maar dat proef je vrijwel niet. Wel heeft de pasta een nootachtige smaak door de insecten, wat erg lekker is. Dus: ben je toe aan iets nieuws, probeer dan zeker deze high protein pasta. Ik kocht dit pak bij WAAR.

Potverdorie! pruim + gember

Misschien ken je Potverdorie! van de frambozen- en kersenjam, maar wist je dat ze ook pruimenspread en uienchutney hebben? De pruimen-gember spread is ontzettend lekker op brood of bijvoorbeeld op pannenkoeken. Bovendien red je met een potje Potverdorie! Hollandse pruimen die te klein zijn om verkocht te worden in de supermarkt. In plaats van de kleine pruimen weg te gooien, maakt Potverdorie! er deze spread van – zonder toegevoegde smaak- en geurstoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *