I love SLA

I love SLA

Inderdaad: I love SLA. En dan bedoel ik niet zo’n saai, groen blaadje, maar een van de saladebars in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht. Het liefst zou ik zelf zo’n saladebar met allerlei lekkere ingrediënten in mijn keuken laten bouwen, maar tot die tijd kan ik gelukkig bij SLA terecht!

Eten met de seizoenen mee

De kaart van SLA is 100% biologisch en seizoensgebonden. Twee keer per jaar wisselt het menu, zodat er zoveel mogelijk seizoensproducten gebruikt kunnen worden. De combinatie van gestoomde, geroosterde of gepelde groenten met peulvruchten en heerlijke sausjes maakt dat de SLA-salades een echt smaakfestijn. De producten, die bij SLA gebruikt worden, zijn zo veel mogelijk duurzaam ingekocht. Daarom werkt SLA samen met partners die duurzaam ondernemen (zoals Butcha, Bumi, Gkazas, Sapje en Vanmenno).

Niet alleen salades

Wie denkt dat ze bij SLA alleen salades maken, heeft het mis! Ook voor soepen, bananenbrood en smoothies kun je hier terecht. Bovendien kun je ervoor kiezen om een extra portie granen of peulvruchten toe te voegen en je salade daarmee te upgraden naar een bowl.

Dieetwensen

Veel van de salades bij SLA zijn volledig plantaardig. Ook glutenvrij eten is geen probleem. Als je allergieën hebt of bepaalde ingrediënten écht niet lust, kun je gewoon je eigen salade samenstellen. En voor wie dat wil, zijn er ook enkele gerechten met ei en vlees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *