Lekker lunchen bij Baker & Moore

Lekker lunchen bij Baker & Moore

Zoek je een goede studie- of werkplek? Of wil je ergens brunchen met vrienden/vriendinnen? Of heb je gewoon even geen zin om zelf ontbijt te bereiden? Eigenlijk is er geen reden om niet naar Baker & Moore in Rotterdam te gaan. Ook wordt er rekening gehouden met dieetwensen: vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, het kan allemaal!

Zelf samenstellen
Het leuke aan Baker & Moore is dat je er zelf een sandwich of salade kunt samenstellen. Daardoor kun je je favoriete ingrediënten combineren voor een unieke lunch. Als je niet zo goed bent in kiezen is er gelukkig ook een kaart met sandwich specials die door de eigenaren van Baker & Moore zijn bedacht. Een ander tof feitje: alle verpakkingen die gebruikt worden in deze lunchroom zijn biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn de producten waarmee gewerkt wordt van fairtrade kwaliteit, wat ervoor zorgt Baker & Moore niet alleen goed is voor je maag, maar ook voor de rest van de wereld!

bakermoore1

Foto: twee zelf samengestelde sandwiches: één met pumpkin spread, zoete aardappel, pijnboompitten en bacon, de ander met tonijnsalade, ei en sla.

Healthy high-tea
Wat Baker & Moore nog specialer maakt, is dat ze een gezonde high tea aanbieden. Dat houdt in dat alle lekkernijen suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch zijn (op verzoek zelfs vegan!). Dat is dus genieten zonder je goede voornemens of dieet te verpesten – ideaal! Vanaf 3 uur worden de high teas geserveerd, maar als je daar niet op kunt wachten, staan ze bij Baker & Moore om 7:30 wel al klaar om een ontbijtje te maken. ;)

Foto: het stijlvolle interieur van Baker & Moore (afkomstig van hun Instagram @bakerandmore).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.