Lekker lunchen bij Baker & Moore

Lekker lunchen bij Baker & Moore

Zoek je een goede studie- of werkplek? Wil je ergens brunchen met vrienden/vriendinnen? Of heb je gewoon even geen zin om zelf ontbijt te bereiden? Eigenlijk is er geen reden om niet naar Baker & Moore in Rotterdam te gaan. Ook wordt er rekening gehouden met dieetwensen: vegetarisch, veganistisch, glutenvrij – het kan allemaal!

Zelf samenstellen
Het leuke aan Baker & Moore is dat je er zelf een sandwich of salade kunt samenstellen. Daardoor kun je al je favoriete ingrediënten combineren voor een heerlijke lunch. Als je niet zo goed bent in kiezen is er gelukkig ook een kaart met sandwich specials die door de eigenaren van Baker & Moore zijn bedacht. Een ander tof feitje: alle verpakkingen die gebruikt worden in deze lunchroom zijn biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn de producten waarmee gewerkt wordt van fairtrade kwaliteit, wat ervoor zorgt Baker & Moore niet alleen goed is voor je maag, maar ook voor de rest van de wereld!

Healthy high-tea
Wat Baker & Moore nog specialer maakt, is dat ze een gezonde high tea aanbieden. Dat houdt in dat alle lekkernijen suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch zijn (op verzoek zelfs vegan!). Dat is dus genieten zonder je goede voornemens of dieet te verpesten – ideaal! Vanaf 3 uur worden de high teas geserveerd, maar als je daar niet op kunt wachten, staan ze bij Baker & Moore om 7:30 wel al klaar om een ontbijtje te maken. ;)

Huisgemaakte drankjes

Behalve een high-tea en all-day-breakfast, kun je ook genieten van allerlei gezonde shots. Probeer bijvoorbeeld eens een spirulinashotje, een ‘Cosmopolitan’ shot (uiteraard alcoholvrij) of ga voor de klassieker met gember. Wie minder fan is van shots, kan ook gaan voor een van de huisgemaakte limonades of een goede kop thee. Kortom: genoeg keuze voor iets lekkers op het zonnige terras van Baker & Moore!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *