Naturall eiwitpoeder

Naturall eiwitpoeder

Als je mijn recente recepten hebt bekeken, zul je gemerkt hebben dat ik in veel smoothies, ontbijtjes en taarten het eiwitpoeder van Naturall gebruik. Afgelopen oktober probeerde ik voor het eerst het veganistische kokos-eiwitpoeder van Naturall op VegFestNL en sindsdien kan ik niet meer zonder. Waarom? Dat zal ik hieronder uitleggen!

100% natuurlijk

Als je veel sport en spieropbouw wilt stimuleren, is het gebruik van eiwitpoeder vrij gewoon. Helaas bevatten de meeste eiwitpoeders veel toegevoegde suikers en/of kunstmatige zoetstoffen. Wanneer je echter op de ingrediëntenlijst van Naturall eiwitpoeders kijkt, zie je opeens namen van ingrediënten die je wél kunt uitspreken. Dat komt omdat van alle drie de smaken Naturall eiwitpoeders de ingrediënten 100% natuurlijk zijn. De eiwitten zijn afkomstig uit zaden, amandelmeel en wei of erwten.

Veganistisch

De kokossmaak van Naturall is veganistisch. Hierbij worden de eiwitten dus niet uit melkstremsel gehaald, maar uit erwten. Perfect voor als je veganistisch eet of lactose-intolerant bent! De smaak van de ‘vegan coconut’ is ook nog eens minstens zo lekker als de eiwitpoeders op basis van wei. De kokossmaak is niet overheersend, waardoor het poeder vooral lekker zoet smaakt. En dat dus zonder kunstmatige zoetstoffen!

Veelzijdig

Behalve eiwitshakes kun je nog veel meer maken met het eiwitpoeder van Naturall. Zo is het een goede vervanger voor zoetstoffen (of cacaopoeder als je de chocoladesmaak gebruikt) en meel om mee te bakken. Verder kun je wat extra eiwitten en vitaminen toevoegen aan smoothies, kwark/yoghurt, granola, pindakaas, mueslirepen en nog veel meer! Op de website van Naturall vind je daarom veel lekkere recepten, maar kijk ook vooral eens verder op foodmaardangoed.nl voor eiwitrijke receptideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *