Stadshuiskamer Anne & Max

Stadshuiskamer Anne & Max

Biologisch eten, lekkere drankjes en een fijne sfeer – dat is Anne & Max. Via The Foodies Cmunity mocht ik bij de Anne & Max in het nieuwe winkelcentrum in Leidschendam lunchen en ik was aangenaam verrast!

Een verhaal achter ieder product

Bij Anne & Max wordt zo veel mogelijk met eerlijke, biologische producten gewerkt. Veel van de leveranciers doen aan verantwoord ondernemen en werken met een transparante keten. Zo wordt bij de productie van de koffie, die bij Anne & Max geschonken wordt, rekening gehouden met water- en energieverbruik. Daarnaast is de koffie fairtrade, met een eerlijke prijs voor de boeren.

annemax3

Lekker en verantwoord

Op de kaart staan veel vega(n) opties (zelfs een plantaardige high tea!), maar ook de gerechten met vlees bevatten altijd wat groente. Bovendien heeft al het vlees een beter leven keurmerk. Tegenwoordig kun je ook een lunchpakketje of picknickbox mee naar huis nemen. De taart en andere lekkernijen bij Anne & Max zijn huisgemaakt, met een aantal glutenvrije en suikervrije opties.

Door heel Nederland

Inmiddels heeft Anne & Max 19 vestigingen, van Breda tot Alkmaar en van Leiden tot Zwolle – overal kun je terecht voor een goede kop koffie of thee en een gezellig huiskamergevoel. De vestiging in Leidschendam is ideaal als pauze tijdens het winkelen, dus ik kom er zeker nog eens terug.

annemax2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *