Stel je salade samen in Nijmegen

Stel je salade samen in Nijmegen

Als je in Nijmegen bent en gezond wilt lunchen, ga dan eens langs bij MUNT Saladebar. Twee vriendinnen runnen deze hotspot, die sinds zomer 2018 open is. MUNT is zes dagen per week van 11:30 tot 20:00 open, dus genoeg mogelijkheid om er eens langs te gaan!

Zelf samenstellen

Naast een aantal vaste salades, kun je bij MUNT ook helemaal zelf je ingrediënten kiezen. Hierdoor is het heel makkelijk om rekening te houden met dieetwensen. Een groot deel van het menu is namelijk vegan en glutenvrij. Bovendien zijn alle ingrediënten die je in je salade kunt doen onbewerkt en healthy. Behalve salades hebben ze bij MUNT ook heerlijke soepen, sappen en gezonde lekkernijen. 

munt3

High health’ea

Voor wie van thee en lekkers houdt, maar eigenlijk wel gezond wil eten, is de gezonde high tea optie bij MUNT perfect. Ook voor verjaardagen en andere groepsuitjes kun je een high tea reserveren. Het stijlvolle interieur en de locatie dichtbij het centrum maken MUNT een perfecte feestlocatie! 

munt

Duurzaam

Thee wordt bij MUNT in herbruikbare zakjes geserveerd. Je kunt zelf een smaakje kiezen en de theekruiden in een zakje scheppen. Dit voorkomt dat gebruikte theezakjes steeds weggegooid moeten worden. Servetten en dergelijke bestaan uit biologisch afbreekbaar materiaal. Hetzelfde geldt voor de afhaalbakjes, die van suikerriet zijn gemaakt. Super dus als je snel iets gezonds wilt eten, maar geen afval wilt produceren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *