Yoghurt brokken
Toen ik het recept voor deze yoghurtbrokken bij Alyssa van @coffeewithalyss voorbij zag komen, ben ik ze meteen gaan maken. Ik had alle ingrediënten voor de versie met rood fruit al in huis (dat recept vind je hier) en maakte zelf nog een andere variant met appel-kaneel. Scroll naar onder voor het tweede recept!
Ingrediënten:
400g yoghurt (ik gebruikte Alpro mild & creamy ongezoet)
Een halve appel
75g speculaasgranola
1 dadel
Kaneel naar smaak
Pindakaas naar smaak
Bereiding
Snijd de halve appel in schijfjes (de andere helft kun je meteen opeten) en snijd de dadel in kleine stukjes. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en giet de yoghurt erin. Verdeel de appel, dadel en granola over de yoghurt en strooi er wat kaneel en pindakaas overheen. Zet het geheel een nachtje in de vriezer en breek daarna brokken af om op te eten.