Zoet zonder suiker bij SUE

Zoet zonder suiker bij SUE

Soms denk ik wel eens na over hoe het eruit zou zien als ik een restaurant zou beginnen. Eén ding is zeker: iedereen zou er terecht moeten kunnen, of je nou veganistisch, glutenvrij of suikervrij eet – of alle drie tegelijk! Gelukkig hoef ik zelf dat restaurant helemaal niet te beginnen, want het bestaat namelijk al! Bij SUE kun je genieten van ‘zoet zonder suiker’, want alles bij SUE is suikervrij, glutenvrij en vegan.

SUE bites

SUE is gevestigd in Rotterdam en Amsterdam en vooral bekend van de ‘SUE bites’. Met bijna 20 verschillende smaken die uiteenlopen van matcha latte tot lavendel-lemon en van red velvet tot tiramisu, zit er voor iedereen wel wat bij. Omdat kiezen uit zo veel smaken best lastig is, kun je een proeverij bestellen waarbij je verschillende bites mag proberen. Maar behalve de befaamde bites hebben ze bij SUE nog veel meer: je kunt er ontbijten, lunchen, high teaen en heerlijke drankjes drinken. Alle ingrediënten die voor dit lekkers nodig zijn, komen zo veel mogelijk van biologische producenten in de buurt en zijn seizoensgebonden. Super duurzaam en verantwoord dus!

Bakery

Inmiddels heeft SUE ook een tweede vestiging in Rotterdam: de SUE Bakery. Hier kun je genieten van alle versgebakken bites en bananenbroden, of rustig wakker worden met een ontbijtje dat de hele dag wordt geserveerd (kun jij lekker uitslapen). Behalve het standaard assortiment van SUE vind je in de Bakery eveneens losse ingrediënten en kookspullen om zelf aan de slag te gaan. Maar of jouw baksels net zo goed zullen smaken als die van SUE valt nog te bezien… ;)

In heel Nederland te krijgen

De bites van Sue kun je niet alleen in Rotterdam en Amsterdam, maar in cafés/lunchrooms door heel Nederland vinden. En als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je ze nu zelfs thuis laten bezorgen. Ook de specials zoals in december de bite het ‘Kruidnootje’ en de glutenvrije chocoladekruidnoten kun je online bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *